Monday, January 16, 2012

~:: bAdmiNtoN baDmiNton ::~

Assalammualaikum ols..

Agak-agak kalau hari-hari main badminton boleh kurus tak?
Hurrmm aku tanya jela. Aku nak main hari-hari? Entahla.. Kalau mampoo mungkin la. Setakat ni dah 3 hari berturut main badminton. Bila dah mula bersukan dan mengeluarkan peluh ni, badan mula terasa segar sikit.

Kalau tak, hari-hari melepek je lembik. Aku memang suka main badminton dari dulu lagi. Tapi nak cakap hebat, takdelah. Tak mampoo nak berbangga diri sedangkan masih tak tau kemampuan sendiri.

So boleh aku katakan, aku boleh main tapi tak hebat. Tapi kadang-kadang aku tak ada geng nak bermain. Adik aku tu kekadang dia nak main badminton kekadang main bola puleks. Haruslah die main bola bola api aku tak bule join.

So sape nak join aku main badminton? Jooooommmm..
Published with Blogger-droid v1.7.4

4 comments :

ZuRa said...

sy dah angkt tgn ni.... nk menn... jom men kt court kt rmh akk hang... xde org pon kdg2 aku tgk.. hehgeheehe

LuLu BO0Latt said...

Tp tu court tenis. Boleh kah????

ZuRa said...

ooooo xleh eh???? alaaaaa....

zariffzarifah said...

main je kat tempat parking Sri Bayu... free je...