Wednesday, November 30, 2011

~:: Wedding Kawan-kawan ::~

Assalammualaikum. Wat the very malas day. Adeh roh perosak bahasa dah merasuk.
Hehehe.. Sebenarnya entah kenapa beberapa hari ni rasa sangat malas. Segalanya malas.
Nak update blog dah memang tentu malasnya.

Sebenarnya aku baru lepas bercuti selama 5 hari tanpa tujuan. So sangat bosan nak mulakan kerja semalam.
Hahahaha malas semalam sampai berjangkit ke hari ni dan hari-hari seterusnya.

So kesimpulannya aku akan malas sepanjang minggu ni.

Errrmm ok nampaknya aku dah masuk ke simpang Jalan Raja Laut ni. Berbalik kepada tajuk diatas.
Dah dua minggu ni asyik pergi ke wedding kawan-kawan. Mulanya 20-11-2011 Wedding Shida. Sahabat sejati dari zaman sekola gitu. Agak keciwa sebab tak dapat bergambar dengan pengantin. Mana tak nya, time nak ajak bergambar, time tu juga la family laki dia nak balik. Disebabkan huru hara sangat, aku pun batalkan jela niat nak bergambar dengan dia. Nasib baik sempat snap sekeping dua gambar pengantin. Jadila untuk kenangan di hari bahagia kawan-kawan. Aku plak bila ea??


Tengok tu, semua orang tak ready. Hehehehe




Ok sekarang kita cerita pula pasal wedding Amin. Siapa Amin? Ala Amin anak pakcik Hosni yang kerja dekat Masterskill tu. Apa da aku merepek ni?

Tapi description pasal Amin tu dah memang betul la. Dia nikah pada 19-11-2011 dan bersanding di sebelah isterinya 20-11-2011. Disebabkan ianyan dilangsungkan pada hari yang sama dengan wedding Shida, aku decide untuk pergi masa kenduri sebelah Amin je. Dia jemput datang untuk dua-dua kenduri ok. 
So aku attend wedding Amin pada 27-11-2011 bersama dengan Zura dan pasangan, Bos dan pasangan serasi bersamanya Kak Peah, dan Ati bersama umi tersayang. Oh lupa nak mention sekali, housemate Zura, Nina Keterina pun join kami sekali. 









Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Semoga pasangan pengantin akan kekal bahagia hingga ke akhir hayat.





p/s: soalan cepuemas untuk aku adalah sangat dilarang bagi mengelakkan diri anda di cepuk...

4 comments :

Cik Puan Peah said...

ila...akak curik gambo tau..hihih

ZuRa said...

ila.... bile ko nk kawenn????? hahahahahahahaha

LuLu BO0Latt said...

Kak Peah: sila la menyurik.. Heheh xdela. Amik je..

Zura: Nmpaknya anda mmg mntk di cepuk ea? Erk lg 1, pasangan tu da blh clearkn ke or mmg msih kne potong...

ZuRa said...

ko tny aku ke??? alahai... xperasan la plak... wat masa ni bia potong eh.. kang aku sendirik liquid ye... opppsssstt... bukan pasangan aku tu ko ke??? maksudnya masa g rmh amin tu...