Wednesday, August 17, 2011

:: KejE gILer Yg x sUdaH ::

Assalammualaikum..

Xde benda yang menarik pon berlaku pada aku. Entah la aku x tahu sama ada aku berlaku kejam, atau ia sekadar sesuatu yang biasa bg orang lain. Sebelum ni aku penah je cakap yang inchek ex ade mencari2 aku. Tapi aku kalo boleh xnk la contact ngan die. Tp semalam kebetulan aku g tempat abg die berniaga. Dan seperti yang ku jangka die ade kat situ. Ntah apa yang memberi kekuatan kat aku, aku g tegur die. Tp sekadar tegur pastu aku pg je. Aku memang xnak cite panjang ngan die.
Cukup sekadar die tau yang aku x berdendam cuma aku x bersedia untuk jadi kawan die. Adakah tindakan aku ni sedikit sebanyak telah mengganggu kehidupan seharian die? Aku x rasa kot. Tp klo tgk cara die cari aku dari kekawan aku, mungkin aku da ganggu sket r. Tp x kejam kan? Ermm rasa bersalah sket sbb g tgor die smlm. Xpela ape2 pun aku doakan kebahagiaan die dan tunangnye. Tp nape aku tgk die makin kurus dan muke langsung da x ceria? Ermm abaikan. Die ade tunang yang jaga die. Kepada inchek ex walaupon aku tau ko memang x reti nk cari blog aku ni, aku harap ko bahagia ngan pilihan ko ye. Anggap ape yg kite penah lalui sama2 tu adalah "thing of the past"....

2 comments :

ZuRa said...

It's nearly impossible to forget something that affected you so much in the past. Use the memories as a vitamins to build you stronger.

I know u dear.. U strong enough to faces the reality of life.

LuLu BO0Latt said...

Hahahaha I'm strong enough? maybe or mybe not...
Like diz quote very much..

Ex boyfriends are like an old shoes.
U know dat u don't need them anymore but....
U dont have da heart to get totally rid of them...

*taking from some1 tumblr i think...