Monday, August 15, 2011

:: Style Baru Memakai Hijab ::

Assalammualaikum gojes girl and beautiful guy sekalian.. Hahaha y beautiful guy? Klo x beautiful xkan la nak bukak posting hijab ni kan. Haruslah posting ni di khas kan untuk gojes girl sekalian..

Ok ape yang style baru sangat ni? Ekceli style meme baru tp menggunakan tudung yang lama. Tudung apakah?? Haaaa ianya adalah tudung bawal atau tudung 4 segi.

Klo dlu biasanya tudung 4 segi ni digayakan bermacam2 cara. Termasukla cara kak senduk pakai tudung. Korang dapat x apa yang aku maksudkan ni? Erm jap la.. Aku attach gambar yang dicilok dari pokcik google..

Yang cik kak ni pakai agak jarang la orang pakai kn?

Yang ni plak normal la. Klo x salah dolu2 orang cakap ni style tudung Wardina ke hape tah..

Haaa yang ni pon kita biase pakai bile guna tudung bawal. Comel giler si Heliza ni..

Ok style yang atas ni sume style biase yang orang akan gayakan kalo pakai tudung bawal atau tudung 4 segi. Haaa sekarang aku nak tunjuk satu style baru.. Baru la rasenye pasal aku baru jumpa. Ok style ni diajar oleh Cik Su kita ni.. Haa nak tengok cara yang lebih lanjut korang g la ke blog die ye. So lepas ni xdela rasa macam bila pakai tudung bawal tu sgt old skool.. Dgn cara yang baru ni confident sket nak gayakan tudung bawal... Selamat mencuba..

Hahaha arini aku pon try gak style ni..

2 comments :

ZuRa said...

xjelas.. xnmpk.. uwaaa..uwa...

LuLu BO0Latt said...

loh nk jelas sila pg ke link blog yang aku bg tu ye.. tp tutorial video r..