Monday, October 31, 2011

~:: Brand Forest Timber? ::~

Assalammualaikum.

Hai kekawan semua. Apa benda merepek tajuk aku hari ni? Sebenarnya aku tengah nak cerita pasal wallet baru aku. Diulangi, wallet baru hokay.

Buat pertama kalinya, aku terbekenan dengan jenama Forest Timber atau lebih dikenali dengan nama F.Timber. Apa yang aku nak kecoh sangat pasal jenama ni? Sebenarnya bagi aku, F.Timber ni selalu mengeluarkan produk yang agak mahal jika dibandingkan dengan patternnya. Kenapa? Sebab aku rasa pattern yang dikeluarkan menampakkan barangannya berkualiti rendah and so cheap punya rupa. So aku lebih senang beli produk Polo Bennedetti yang harga lebih kurang tapi nampak lebih expensive and classy.

Tapiiiiii now aku tengok F.Timber semakin memperbaharui produk mereka. Sebab aku dah mula nampak ada design-design handbag dan wallet yang semakin cantik dan nampak classy. So masa aku jalan-jalan kat Sungei Wang hari tu, terberkenan satu wallet yang sangat cantik. Dan dengan tak sengaja, disebabkan aku memang tengah cari wallet aku pun terbeli wallet ni, dengan Zura sekali aku paksa beli. Hahahaha mampoo nak paksa-paksa orang?

Namun wallet pertama tu bukan rezeki kami. Jangan ditanya kenapa.. Tapi kami tetap merasa untuk pakai wallet yang sama ini. So lihatlah wallet kami ini..

Wallet pertama yang sama dibeli di Jalan TAR.


Wallet baru beli di Sungei Wang.

Transformasi wallet. Dari wallet macam kanak2 kepada wallet orang dewasa.

2 comments :

ZuRa said...

hahaha... santeknya weii... motip sgt kn aku suke giler wallet ni.. dan pastinye saje nk beli sama.. tu la. pesal la yng aku kenan tu ko kenan jugak??? yg ko kenan mesti aku kenan??? adoi aiii.. dah la pilih si dia pon hampir sama... opssstttt.. laalaalal~

LuLu BO0Latt said...

Errr bab si dia tu x brani nk komen....